Werken bij McDonald's

Het Sollicitatie Menu

Work veldhoven

Samen is leuker dan alleen. Dat geldt zeker voor een bijbaan bij McDonald’s. Bij de meeste bedrijven heb je collega’s, maar bij McDonald’s maak je nieuwe vrienden.

Hey, jou ken ik!

Grote kans trouwens dat je je collega’s al kent van school, sport of gewoon uit de buurt. Dat zorgt ervoor dat er een hechte teamsfeer ontstaat en veel van onze collega’s elkaar ook buiten werktijd opzoeken.

Werken in je favo restaurant?

Bij McDonald’s zijn we always open for good times. We willen onze gasten blij maken, en dat kan alleen als jij ook blij bent. We doen er dan ook veel aan om een goede sfeer in het restaurant te creëren. Zo organiseren onze restaurants regelmatig feesten, sportactiviteiten en andere crewuitjes. Lekker om te ontspannen en om je collega’s nog beter te leren kennen. Lees meer

.

Looking for flexibel work veldhoven

Zoek je een baan in Veldhoven? Vind je het prettig als je hierbij doorgroeimogelijkheden hebt? Solliciteer dan bij McDonald’s. Je kunt het werken bij ons combineren met leren. Tijdens het werken krijg je speciale opdrachten en je kunt op deze manier in de praktijk ervaring op doen. De theorie die je leert op de academie kun je meteen dezelfde dag of dezelfde week toepassen op de werkvloer. Zo leer je extra snel. Dit lijkt jou wel wat als je een baan zoekt? Solliciteer snel. You are looking for work Veldhoven? Welkom bij McDonald’s.

You are looking for work Veldhoven?

Spreekt het jou aan om tijdens je baan bij ons direct toe te werken naar een diploma? Deze opleiding duurt ongeveer een jaar. Je hebt niet veel boeken nodig, want heel veel gebeurt online. Na een jaar doen de meeste mensen examen. Het gaat hierbij om een schriftelijk examen en een praktijkexamen. Dat laatste leg je gewoon af bij ons in het bedrijf. Kijk op de website voor meer informatie als dit jou aanspreekt.

Enough work in veldhoven for You

Zowel parttimers als fulltimers kunnen meedoen met deze opleiding. Er zijn wel een aantal voorwaarden. Deze heb je misschien al gezien op de site. In ieder geval is het nodig dat je voor minimaal een jaar minstens 18 uur per week bij ons werkt. Ook als je nog leerplichtig bent, kom je in aanmerking voor deze professionele opleiding. Wij hebben vaak nieuw personeel nodig, dus kijk meteen even of er op het moment een geschikte vacature is voor jou. Are You looking for work Veldhoven? Check the site!

klik hier voor alle vacatures van McDonald's Eindhoven Demer

klik hier voor alle vacatures van McDonald's Eindhoven Markt

klik hier voor alle vacatures van McDonald's Eindhoven Noord Brabantlaan

klik hier voor alle vacatures van McDonald's Eindhoven Airport