Als Crewlid verdien je...

Leeftijd
Uurloon (all-in)
15 jaar
€ 4,77
16 jaar
€ 5,97
17 jaar
€ 7,17
18 jaar
€ 8,36
19 jaar
€ 9,56
20 jaar
€ 10,75
21 jaar
€ 13,14

Wat is all-in uurloon?

All-in uurloon is inclusief 8% vakantiegeld en opbouw snipperuren.

 

Het all-in loon is dus het loon dat jij “totaal gaat verdienen” (bruto) per uur.

Wij bieden jou...

… doorgroei mogelijkheden

… flexibele werktijden

… een goed salaris

… Always Good Times

Crew over crew

Als crew word ik er blij van om onze gasten een geluksmomentje te bieden. Sharmila
Binnen ons team is het altijd gezellig en staat iedereen voor elkaar klaar! Denise
Door de ruime openingstijden kan ik mijn baan combineren met school en hobby’s. Leroy

Werken in het weekend Veldhoven

Als je een fervent tennisspeler bent of je voetbalt altijd op zaterdag, dan is werken in het weekend in Veldhoven misschien wel een dilemma voor je. Soms ben je misschien wel jaloers op je klasgenoten die tijdens het werken in het weekend een leuk zakcentje verdienen. Jouw vriendinnen kopen de leukste gadgets en jij zit met een lege portemonnee. Toch is het ook voor jou mogelijk om te werken in het weekend in Veldhoven en omgeving. Zelfs als je op zaterdag verplicht moet trainen. Je kunt uiteraard ook andere bezigheden hebben die echt door moeten gaan. Solliciteer gewoon bij McDonald’s en dan komt het helemaal goed.

 

Als je mag werken wanneer je het zelf wilt is dat veel plezieriger. En praktisch natuurlijk. Het restaurant is zoveel uur open dat er altijd wel medewerkers nodig zijn. Kun jij eigenlijk nooit op zaterdagochtend, dan werk je toch gewoon op vrijdagavond of op zaterdagmiddag? Je mag dat bij McDonald’s helemaal zelf aangeven. Zo kun je ook andere leuke dingen blijven doen en toch een mooi salaris binnenhalen. Op die manier koop jij ook de leukste nieuwe sneakers van je salaris.

 

Lijkt het jou ideaal om in het weekend bij McDonald’s te werken, solliciteer dan meteen. De werktijden zijn flexibel, maar er zijn wel een aantal voorwaarden. Zo is het belangrijk dat jij een teamplayer bent. Ook wordt er van je gevraagd dat je sociaal bent ingesteld. Enthousiasme en betrokkenheid zijn ook niet onbelangrijk. Tenslotte moet je minstens 4 uur per week beschikbaar zijn. Ook als je kiest voor werken in het weekend. Komt dit bij jou helemaal in orde, verstuur dan vandaag nog je online sollicitatie. Meer informatie over hoe het allemaal werkt vind je op de website.

Lees meer

 

Veelgestelde vragen

We staan klaar om jou meer te vertellen over die leuke baan in Eindhoven. We hebben namelijk altijd plek voor mensen die een baan zoeken en zich daar helemaal voor in willen zetten. Onze bijbaan in Eindhoven is helemaal gericht op studenten die in de avonduren, of na school, aan de slag willen gaan. Aangezien onze baan daarbij ook nog eens heel goed betaald is, kun je er op rekenen dat je die mooie nieuwe gadget waar jij je oog op had laten vallen snel kunt gaan kopen! Lekker uitgaan wordt ook een stuk makkelijker met het salaris dat je bij ons binnenkrijgt.

We hebben bij McDonald’s verschillende functies waar je op kunt solliciteren. Gevarieerd en leuk is het werken bij ons in ieder geval. Als je enorm geniet van het bakken van burgers in onze keuken, dan kom je zeker aan je trekken. Vind jij het mooi als je de gasten met een voldaan en blij gezicht ziet vertrekken na hun bezoek aan ons restaurant? Daar kun je zelf een rol in spelen als je kiest voor een leuke bijbaan in Eindhoven bij McDonald’s. Houd je wel van plezier met collega’s? Dat vind je vast en zeker bij ons. We zorgen er in ons team altijd voor dat de sfeer oké is. Tijdens de sollicitatierondes kijken we of de sollicitanten echte teamplayers zijn en in ons team passen. Zo houden we de werksfeer met elkaar prettig. Leuk voor ons en zeker ook net zo fijn voor de gasten.

Ken je dat gevoel wanneer je bestelling bij McDonald’s Eindhoven klaar is? Dát heerlijke gevoel kan jij andere mensen geven, als Horecamedewerker. Jij bezorgt de gasten Good Times. Dit doe je door die overheerlijke Franse Frietjes of sappige Big Tasty te bereiden waar onze gasten elke keer weer voor terug komen. Ook ontwikkel je skills for life, zoals samenwerken en verantwoordelijkheid nemen.

Naast het bereiden van producten in de keuken biedt je ook service richting onze kassa of verricht je kassawerkzaamheden in tijdens je baan bij McDonald’s Eindhoven. Je neemt bij McDonald’s Eindhoven Airport en McDonald’s Noord Brabantlaan bestelling op bij de McDrive. Of je serveert de bestelling uit. Schoonmaakwerkzaamheden horen ook bij deze baan, uiteindelijk wil je dat onze gasten altijd met een lach binnenkomen en vertrekken.

Kun je niet wachten op het moment dat het eerste salaris op je rekening wordt gestort? Solliciteer dan vandaag nog op een van de vacatures van McDonald’s in Eindhoven. Goed verdienend zijn onze banen altijd. Ook als het gaat om een bijbaan en je combineert het werken met school of een gezin, levert het een leuk bedrag op. Onze bijbaan goed verdienend Eindhoven lijkt jou wel wat? Dan zien we je sollicitatie graag tegemoet. Op de site zie je vanzelf hoe het werkt. Denk je er ook aan om een motivatie van je sollicitatie aan te geven? We weten graag waarom mensen deze baan graag willen hebben. Natuurlijk omdat deze goed verdienend is, maar misschien heb je nog een andere speciale reden om juist bij ons te solliciteren. We horen het graag. Kijk op de site naar deze goed verdienende bijbaan in Eindhoven.