Werken bij McDonald's

Het Sollicitatie Menu

Werken in het weekend Veldhoven

Samen is leuker dan alleen. Dat geldt zeker voor een bijbaan bij McDonald’s. Bij de meeste bedrijven heb je collega’s, maar bij McDonald’s maak je nieuwe vrienden.

Ga voor die leuke baan!

Hey, jou ken ik!

Grote kans trouwens dat je je collega’s al kent van school, sport of gewoon uit de buurt. Dat zorgt ervoor dat er een hechte teamsfeer ontstaat en veel van onze collega’s elkaar ook buiten werktijd opzoeken.

Werken in je favo restaurant?

Bij McDonald’s zijn we always open for good times. We willen onze gasten blij maken, en dat kan alleen als jij ook blij bent. We doen er dan ook veel aan om een goede sfeer in het restaurant te creëren. Zo organiseren onze restaurants regelmatig feesten, sportactiviteiten en andere crewuitjes. Lekker om te ontspannen en om je collega’s nog beter te leren kennen. Lees meer

.

Werken in het weekend in Veldhoven wanneer jij wilt

Als je een fervent tennisspeler bent of je voetbalt altijd op zaterdag, dan is werken in het weekend in Veldhoven misschien wel een dilemma voor je. Soms ben je misschien wel jaloers op je klasgenoten die tijdens het werken in het weekend een leuk zakcentje verdienen. Jouw vriendinnen kopen de leukste gadgets en jij zit met een lege portemonnee. Toch is het ook voor jou mogelijk om te werken in het weekend in Veldhoven en omgeving. Zelfs als je op zaterdag verplicht moet trainen. Je kunt uiteraard ook andere bezigheden hebben die echt door moeten gaan. Solliciteer gewoon bij McDonald’s en dan komt het helemaal goed.

Met plezier werken weekend Veldhoven

Als je mag werken wanneer je het zelf wilt is dat veel plezieriger. En praktisch natuurlijk. Het restaurant is zoveel uur open dat er altijd wel medewerkers nodig zijn. Kun jij eigenlijk nooit op zaterdagochtend, dan werk je toch gewoon op vrijdagavond of op zaterdagmiddag? Je mag dat bij McDonald’s helemaal zelf aangeven. Zo kun je ook andere leuke dingen blijven doen en toch een mooi salaris binnenhalen. Op die manier koop jij ook de leukste nieuwe sneakers van je salaris.

Solliciteer vandaag nog als je wilt werken in het weekend Veldhoven

Lijkt het jou ideaal om in het weekend bij McDonald’s te werken, solliciteer dan meteen. De werktijden zijn flexibel, maar er zijn wel een aantal voorwaarden. Zo is het belangrijk dat jij een teamplayer bent. Ook wordt er van je gevraagd dat je sociaal bent ingesteld. Enthousiasme en betrokkenheid zijn ook niet onbelangrijk. Tenslotte moet je minstens 4 uur per week beschikbaar zijn. Ook als je kiest voor werken in het weekend. Komt dit bij jou helemaal in orde, verstuur dan vandaag nog je online sollicitatie. Meer informatie over hoe het allemaal werkt vind je op de website.

Ga voor die leuke baan!