Werken bij McDonald's

Het Sollicitatie Menu

Weekendwerk Veldhoven

Samen is leuker dan alleen. Dat geldt zeker voor een bijbaan bij McDonald’s. Bij de meeste bedrijven heb je collega’s, maar bij McDonald’s maak je nieuwe vrienden.

Ga voor die leuke baan!

Hey, jou ken ik!

Grote kans trouwens dat je je collega’s al kent van school, sport of gewoon uit de buurt. Dat zorgt ervoor dat er een hechte teamsfeer ontstaat en veel van onze collega’s elkaar ook buiten werktijd opzoeken.

Werken in je favo restaurant?

Bij McDonald’s zijn we always open for good times. We willen onze gasten blij maken, en dat kan alleen als jij ook blij bent. We doen er dan ook veel aan om een goede sfeer in het restaurant te creëren. Zo organiseren onze restaurants regelmatig feesten, sportactiviteiten en andere crewuitjes. Lekker om te ontspannen en om je collega’s nog beter te leren kennen. Lees meer

.

Flexibel weekendwerk Veldhoven

Als je zoekt naar weekendwerk in Veldhoven, kijk dan eens op de website van McDonald’s. Wij hebben veel personeel nodig. Zeker in het weekend is het vaak druk in ons restaurant. Op vrijdagavond komen gezinnen lekker een menu bestellen bij ons. Op de avonden van het weekend zijn er veel tieners en pubers die heerlijk bij ons komen chillen. Wij willen al deze gasten natuurlijk op een goede manier bedienen. Zoek jij weekendwerk in Veldhoven, dan kun je ons daarbij wellicht helpen. Houd je van het omgaan met andere mensen? Vind je afwisseling tijdens het werken belangrijk? Solliciteer dan bij ons. Je kunt duidelijk aangeven welke tijden je beschikbaar bent. Werken bij ons is heel flexibel. Ideaal als je ook nog andere verplichtingen hebt op vrijdagavond, zaterdag en zondag.

Afwisselend weekendwerk in Veldhoven

Naast flexibiliteit is het weekendwerk bij ons in Veldhoven en omstreken ook heel gevarieerd. Je mag soms kinderfeestjes helpen organiseren. Voordat je het weet sta je een stapel ballonnen op te blazen. Je kunt gasten helpen in de counter. Even later bak je de lekkerste burgers in de keuken van ons restaurant. Ons personeel zegt altijd dat tijdens het werken geen uur hetzelfde is. Lijkt gevarieerd weekendwerk jou ook wel wat, laat dan van je horen.

Via de site solliciteren voor weekendwerk Veldhoven

Misschien wil je toch eerst wat meer gedetailleerde informatie voordat je solliciteert. Kijk dan even op de website. Je leest daar van alles over het salaris, over je collega’s en over het werk wat je zoal kunt doen bij ons. Ben je overtuigd, dan kun je via de site direct solliciteren. Vul je naam, adres, e-mailadres en telefoonnummer in. Vermeld je leeftijd, je ervaring en of je nog op school zit. We vinden het ook altijd heel prettig om jouw motivatie voor het weekendwerk in Veldhoven te weten. Heb je alle vakjes ingevuld, dan kun je de sollicitatie gelijk versturen.

Ga voor die leuke baan!