Werken bij McDonald's

Het Sollicitatie Menu

Vacatures Eindhoven Airport

Samen is leuker dan alleen. Dat geldt zeker voor een bijbaan bij McDonald’s. Bij de meeste bedrijven heb je collega’s, maar bij McDonald’s maak je nieuwe vrienden.

Ga voor die leuke baan!

Hey, jou ken ik!

Grote kans trouwens dat je je collega’s al kent van school, sport of gewoon uit de buurt. Dat zorgt ervoor dat er een hechte teamsfeer ontstaat en veel van onze collega’s elkaar ook buiten werktijd opzoeken.

Werken in je favo restaurant?

Bij McDonald’s zijn we always open for good times. We willen onze gasten blij maken, en dat kan alleen als jij ook blij bent. We doen er dan ook veel aan om een goede sfeer in het restaurant te creëren. Zo organiseren onze restaurants regelmatig feesten, sportactiviteiten en andere crewuitjes. Lekker om te ontspannen en om je collega’s nog beter te leren kennen. Lees meer

.

Vacatures bij McDonald's op Eindhoven Airport

Ben jij op zoek naar een uitdagende baan in een leuk team? Dan hoef je niet meer verder te zoeken. Bij McDonald's op Eindhoven Airport zijn we namelijk op zoek naar nieuwe mensen om onze crew te komen versterken. We zijn altijd op zoek naar mensen die het niet alleen leuk vinden om bij ons te komen eten, maar die het ook te gek lijkt om bij ons te komen werken. We bieden je daarbij een goed salaris en de best mogelijke omstandigheden. We denken namelijk dat jij het beste werkt als je dat mag doen op een plek waar jij jezelf op je gemak voelt.

Vacatures op Eindhoven Airport

Als jij een vacature op Eindhoven Airport zoekt, dan raden wij je aan om hiervoor gewoon eens bij ons te komen kijken. Bij ons vind jij een baan die heel wat voordelen met zich meebrengt. We hebben het natuurlijk al over het salaris gehad, dat hoger is dan wat je volgens de CAO zou moeten krijgen. Maar daarbij is werken bij McDonald's ook een baan die heel gevarieerd is. Het ene moment ben je aan het bedienen, dan ben je burgers aan het bakken of gasten aan het helpen. Daar komt nog eens bij: als jij jezelf helemaal inzet, dan heb je een goede kans om door te groeien binnen ons bedrijf. Lijkt ons een goede reden om onze vacatures op Eindhoven Airport eens te checken!

Meer weten over een bepaalde vacature op Eindhoven Airport?

Als je meer wil weten over werken bij McDonald's en wat je allemaal bij ons kunt verwachten, dan hoef je hier alleen maar even contact over op te nemen met ons. We staan altijd klaar om jouw vragen te beantwoorden en samen met jou te bekijken of een baan bij ons echt iets voor jou is. Als jij een enthousiaste kracht bent die er van houdt om hard te werken en er te zijn voor onze klanten, dan willen we sowieso graag eens van je horen!

Ga voor die leuke baan!