Werken bij McDonald's

Het Sollicitatie Menu

Student jobs in Eindhoven

Samen is leuker dan alleen. Dat geldt zeker voor een bijbaan bij McDonald’s. Bij de meeste bedrijven heb je collega’s, maar bij McDonald’s maak je nieuwe vrienden.

Hey, jou ken ik!

Grote kans trouwens dat je je collega’s al kent van school, sport of gewoon uit de buurt. Dat zorgt ervoor dat er een hechte teamsfeer ontstaat en veel van onze collega’s elkaar ook buiten werktijd opzoeken.

Werken in je favo restaurant?

Bij McDonald’s zijn we always open for good times. We willen onze gasten blij maken, en dat kan alleen als jij ook blij bent. We doen er dan ook veel aan om een goede sfeer in het restaurant te creëren. Zo organiseren onze restaurants regelmatig feesten, sportactiviteiten en andere crewuitjes. Lekker om te ontspannen en om je collega’s nog beter te leren kennen. Lees meer

.

De beste student jobs in Eindhoven

Je bent op zoek naar een nieuwe baan in Eindhoven? Je bent student, maar wil naast je studie ook lekker verdienen? Dan nodigen we je uit om eens te komen kijken bij de student jobs in Eindhoven die we bij McDonald's Eindhoven Airport voor je beschikbaar hebben. We vinden het belangrijk dat onze klanten het naar hun zin hebben als ze bij ons komen eten, maar we zorgen er eigenlijk net zo graag voor dat de mensen die bij ons werken ook genieten. Vandaar ook dat wij je een goed salaris bieden, dat je bij ons zelf je tijden kunt bepalen en dat je heel gevarieerd werk gaat doen.

Student jobs voor Eindhoven en omstreken

Werken bij McDonald's is een mooie uitdaging voor iedereen die graag in een leuk team komt te werken. Samen zorg je ervoor dat onze klanten de echte McDonald's experience meemaken. Lekker eten, maar daarbij ook goede service en een schone omgeving. Als jij dan ook bij ons wil komen werken, dan moet je wel iemand zijn die er wil zijn voor onze klanten. Net zoals wij er voor jou zijn. Als je bij ons werkt dan doe je dit onder de beste omstandigheden. Je werkdag vliegt voorbij, doordat je geen uur hetzelfde hoeft te doen.

Meer weten over onze student jobs voor Eindhoven?

Als je meer wil weten over de mogelijkheden die je bij ons hebt, dan kun je altijd even contact met ons opnemen. We staan klaar om je te helpen met het maken van de keuze voor een baan in ons restaurant. In een persoonlijk gesprek bekijken we samen met jou of jij de geschikte persoon bent om ons team te komen versterken. We hebben op onze website allemaal informatie staan over onze student jobs in Eindhoven. Neem deze gewoon eens door om je een goed beeld te kunnen vormen van het werken in ons restaurant bij Eindhoven Airport.

klik hier voor alle vacatures van McDonald's Eindhoven Demer

klik hier voor alle vacatures van McDonald's Eindhoven Markt

klik hier voor alle vacatures van McDonald's Eindhoven Noord Brabantlaan

klik hier voor alle vacatures van McDonald's Eindhoven Airport