Werken bij McDonald's

Het Sollicitatie Menu

Parttime vacatures Eindhoven Airport

Samen is leuker dan alleen. Dat geldt zeker voor een bijbaan bij McDonald’s. Bij de meeste bedrijven heb je collega’s, maar bij McDonald’s maak je nieuwe vrienden.

Ga voor die leuke baan!

Hey, jou ken ik!

Grote kans trouwens dat je je collega’s al kent van school, sport of gewoon uit de buurt. Dat zorgt ervoor dat er een hechte teamsfeer ontstaat en veel van onze collega’s elkaar ook buiten werktijd opzoeken.

Werken in je favo restaurant?

Bij McDonald’s zijn we always open for good times. We willen onze gasten blij maken, en dat kan alleen als jij ook blij bent. We doen er dan ook veel aan om een goede sfeer in het restaurant te creëren. Zo organiseren onze restaurants regelmatig feesten, sportactiviteiten en andere crewuitjes. Lekker om te ontspannen en om je collega’s nog beter te leren kennen. Lees meer

.

Zoek jij parttime vacatures op Eindhoven Airport?

Ben jij op zoek naar een leuke baan bij jou in de buurt? Een baan waar je niet alleen maar in een leuk team werkt, maar waar je ook nog eens heel goed betaald krijgt? Dan horen we graag van je bij McDonald's op Eindhoven Airport. We zijn altijd op zoek naar nieuwe mensen voor ons team, die ons willen helpen om onze klanten helemaal tevreden te stellen. We hebben altijd parttime vacatures op Eindhoven Airport klaarstaan. Zoek jij vacatures op Eindhoven Airport voor parttime werk? Neem hier dan vandaag nog contact over op met ons!

Vacatures parttime op Eindhoven Airport

We vinden het heel belangrijk om ervoor te zorgen dat onze klanten genieten van hun bezoekje aan ons restaurant, maar we vinden het minstens zo belangrijk dat jij er van geniet om bij ons te werken. Vandaar ook dat we er altijd ons best voor doen om omstandigheden te scheppen waar jij lekker in kunt werken. Dat gaat verder dan alleen maar een goed salaris. Je hebt bij ons bijvoorbeeld ook de mogelijkheid om gevarieerd werk te doen. Het is echt niet zo dat je alleen maar hamburgers staat te bakken of tafeltjes schoon moet maken. Daarbij kun je bij ons ook werken wanneer jij hier tijd voor hebt. Dit bespreken we altijd graag met jou.

Meer weten over onze vacatures voor parttime op Eindhoven Airport?

Als je meer wil weten over onze parttime vacatures op Eindhoven Airport, dan mag je hier altijd even contact over opnemen met ons. We gaan graag met je om tafel om te bekijken of jij ervoor geschikt bent om onze nieuwe medewerker te worden. Maar het is daarbij natuurlijk ook belangrijk dat jij een klik voelt bij ons. We willen graag dat jij werkt op een plek die je leuk vindt, zodat jij nog beter je best gaat doen voor onze klanten. Bekijk daarom vandaag nog onze vacatures op Eindhoven Airport voor parttime werk.

Ga voor die leuke baan!