Werken bij McDonald's

Het Sollicitatie Menu

Parttime Eindhoven goed betaald

Samen is leuker dan alleen. Dat geldt zeker voor een bijbaan bij McDonald’s. Bij de meeste bedrijven heb je collega’s, maar bij McDonald’s maak je nieuwe vrienden.

Hey, jou ken ik!

Grote kans trouwens dat je je collega’s al kent van school, sport of gewoon uit de buurt. Dat zorgt ervoor dat er een hechte teamsfeer ontstaat en veel van onze collega’s elkaar ook buiten werktijd opzoeken.

Werken in je favo restaurant?

Bij McDonald’s zijn we always open for good times. We willen onze gasten blij maken, en dat kan alleen als jij ook blij bent. We doen er dan ook veel aan om een goede sfeer in het restaurant te creëren. Zo organiseren onze restaurants regelmatig feesten, sportactiviteiten en andere crewuitjes. Lekker om te ontspannen en om je collega’s nog beter te leren kennen. Lees meer

.

Parttime werk dat goed betaald wordt in Eindhoven

Ben jij op zoek naar een parttime baan in Eindhoven die goed betaald wordt? Dan hopen we je graag binnenkort een keer te verwelkomen bij McDonalds. We hebben bij ons restaurant namelijk altijd plek voor een enthousiaste medewerker die ons team wil komen versterken. Neem hiervoor gewoon even contact met ons op, of kijk op onze website. Hier kun jij je meteen inschrijven voor zo'n leuke, gevarieerde baan bij McDonalds. Een baan waar jij je prettig voelt, maar waar je ook lekker gaat verdienen! Parttime werk is goed betaald in Eindhoven als je bij McDonalds komt werkt.

Kom werken bij McDonalds in Eindhoven!

Je kent McDonalds waarschijnlijk wel als een restaurant waar mensen met veel plezier naartoe komen om een hapje te eten. Wij zijn op zoek naar mensen die willen helpen om ervoor te zorgen dat mensen zich prettig voelen bij ons. Maar daarbij willen we ook graag dat jij je prettig voelt. Want als jij blij bent, dan is het eenvoudiger voor jou om ook de mensen in ons restaurant blij te maken. We proberen dit voor elkaar te krijgen door ervoor te zorgen dat jouw parttime werk in Eindhoven goed betaald wordt. Maar daarnaast organiseren we ook leuke evenementen om jou en je collega's te bedanken voor jullie inzet.

Wil jij parttime goed betaald werken in Eindhoven?

Als jij graag aan de slag wil gaan bij McDonalds, schrijf je dan vandaag nog in. Dat kan eenvoudig via deze website, waar we een formulier voor je klaar hebben staan. We nodigen je dan uit voor een gesprek, waarbij we samen gaan bekijken wat we voor elkaar kunnen betekenen! Je krijgt bij ons een gevarieerde baan die goed betaald is. Zo ga jij met plezier aan je werk op flexibele tijden. Je mag altijd even contact met ons opnemen als je vragen hebt over het werk dat je bij McDonalds gaat doen.

klik hier voor alle vacatures van McDonald's Eindhoven Demer

klik hier voor alle vacatures van McDonald's Eindhoven Markt

klik hier voor alle vacatures van McDonald's Eindhoven Noord Brabantlaan

klik hier voor alle vacatures van McDonald's Eindhoven Airport