Werken bij McDonald's

Het Sollicitatie Menu

Leuke bijbaan Eindhoven

Samen is leuker dan alleen. Dat geldt zeker voor een bijbaan bij McDonald’s. Bij de meeste bedrijven heb je collega’s, maar bij McDonald’s maak je nieuwe vrienden.

Ga voor die leuke baan!

Hey, jou ken ik!

Grote kans trouwens dat je je collega’s al kent van school, sport of gewoon uit de buurt. Dat zorgt ervoor dat er een hechte teamsfeer ontstaat en veel van onze collega’s elkaar ook buiten werktijd opzoeken.

Werken in je favo restaurant?

Bij McDonald’s zijn we always open for good times. We willen onze gasten blij maken, en dat kan alleen als jij ook blij bent. We doen er dan ook veel aan om een goede sfeer in het restaurant te creëren. Zo organiseren onze restaurants regelmatig feesten, sportactiviteiten en andere crewuitjes. Lekker om te ontspannen en om je collega’s nog beter te leren kennen. Lees meer

.

Zoek je een leuke bijbaan in Eindhoven?

Heb je naast je studie nog tijd over voor een leuke bijbaan? Kijk dan eens rond bij de vacatures van McDonald’s. Lijkt het je bijvoorbeeld niet wat om host(ess) te worden bij ons? Jij bent dan het gezicht van ons restaurant. Is dat helemaal wat bij jou past, laat het ons dan zeker weten. Een host(ess) is heel bepalend voor ons restaurant. Daarnaast is het voor jou een ontzettend leuke bijbaan in Eindhoven die ook nog eens goed verdient. Wil je graag eerst weten wat jouw salaris is, bekijk dat dan even op onze website. Je hoeft alleen je leeftijd aan te geven en je ziet meteen wat je krijgt per uur. En dan kun je zelf kijken hoeveel je ongeveer wilt gaan werken in een week.

Een gevarieerde en leuke bijbaan in Eindhoven

We hebben bij McDonald’s verschillende functies waar je op kunt solliciteren. Gevarieerd en leuk is het werken bij ons in ieder geval. Als je enorm geniet van het bakken van burgers in onze keuken, dan kom je zeker aan je trekken. Vind jij het mooi als je de gasten met een voldaan en blij gezicht ziet vertrekken na hun bezoek aan ons restaurant? Daar kun je zelf een rol in spelen als je kiest voor een leuke bijbaan in Eindhoven bij McDonald’s. Houd je wel van plezier met collega’s? Dat vind je vast en zeker bij ons. We zorgen er in ons team altijd voor dat de sfeer oké is. Tijdens de sollicitatierondes kijken we of de sollicitanten echte teamplayers zijn en in ons team passen. Zo houden we de werksfeer met elkaar prettig. Leuk voor ons en zeker ook net zo fijn voor de gasten.

Een leuke bijbaan Eindhoven? Stop met zoeken en solliciteer bij McDonald’s

Aarzel niet langer, maar pak je telefoon, laptop of tablet erbij. Een echt leuke bijbaan in Eindhoven vind je nergens anders dan bij ons. Je hoeft, om dit te weten, alleen maar even te kijken en te luisteren naar de verhalen van ons personeel op de website. Zie je hoeveel complimenten ze krijgen tijdens hun werk? Moet je eens kijken wat ze allemaal al gekocht hebben van hun salaris. Stuk voor stuk hebben ze het ontzettend naar hun zin en krijgen hier nog geld voor ook. Wil jij ook zo snel mogelijk starten met een leuke bijbaan in Eindhoven, verstuur de sollicitatie dan nu meteen. Het is niet moeilijk om online te solliciteren. We vragen een aantal persoonlijke gegevens van je die je zo weet in te vullen. Ook willen we graag dat je een motivatie geeft van je sollicitatie. Vermeld ook hoe oud je bent en of je nog op school zit. Heb je al werkervaring, geef dat dan ook even aan. Als je dan vervolgens meteen doorgeeft hoeveel en wanneer je het liefst wilt werken, dan zijn wij helemaal tevreden. Solliciteer nu en hoor snel of deze leuke bijbaan het gaat worden voor jou.

Ga voor die leuke baan!