Werken bij McDonald's

Het Sollicitatie Menu

Jobs in Veldhoven

Samen is leuker dan alleen. Dat geldt zeker voor een bijbaan bij McDonald’s. Bij de meeste bedrijven heb je collega’s, maar bij McDonald’s maak je nieuwe vrienden.

Ga voor die leuke baan!

Hey, jou ken ik!

Grote kans trouwens dat je je collega’s al kent van school, sport of gewoon uit de buurt. Dat zorgt ervoor dat er een hechte teamsfeer ontstaat en veel van onze collega’s elkaar ook buiten werktijd opzoeken.

Werken in je favo restaurant?

Bij McDonald’s zijn we always open for good times. We willen onze gasten blij maken, en dat kan alleen als jij ook blij bent. We doen er dan ook veel aan om een goede sfeer in het restaurant te creëren. Zo organiseren onze restaurants regelmatig feesten, sportactiviteiten en andere crewuitjes. Lekker om te ontspannen en om je collega’s nog beter te leren kennen. Lees meer

.

Opleiding volgen tijdens een van de jobs in Veldhoven

Yes, eindelijk ben je niet leerplichtig meer. Nu kun je op zoek naar een van de meest fantastische jobs Veldhoven. Het kan wel jammer zijn als je niet echt een goed diploma hebt. Dit geeft soms wel meer perspectieven voor de toekomst. Wat dan ideaal kan zijn als je een job zoekt in Veldhoven? Solliciteren bij McDonald’s. Kijk maar eens op de website. Je kunt dan deelnemen aan de McDonald’s Academy. Dat is nog eens handig. Werken en leren tegelijk en zo nog een mooi diploma halen ook.

Leren en werken tegelijk bij jobs in Veldhoven

Als je nog nooit hebt gehoord van de McDonald’s Academy, kijk dan eens op de website. Misschien is dit een goed plan als jij zoekt naar jobs in Veldhoven. Al sinds 2009 biedt McDonald’s deze mogelijkheid. Heel wat mensen gingen je voor. Ze haalden met veel succes een diploma. Dit opleidingstraject is echt uniek. Daarnaast is het ook specifiek bedoeld voor medewerkers van McDonald’s. Solliciteer jij ook bij dit bedrijf als je een leuke job zoekt in de omgeving van Veldhoven, dan is het wellicht ook voor jou een goede keus.

Landelijk erkend MBO-diploma halen bij een van de jobs Veldhoven

Het klinkt misschien te mooi voor woorden. Je solliciteert op een van de jobs in de buurt van Veldhoven of in Veldhoven zelf en je behaalt ook nog eens een MBO-diploma. Bij McDonald’s is dat mogelijk. De opleiding is alleen bedoeld voor onze medewerkers. Terwijl je werkt krijg je een opleiding waarmee je een diploma kunt behalen. Het is een groot voordeel dat dit MBO-diploma landelijk erkend is. Werken bij McDonald’s betekent daarom investeren in je toekomst. Een gouden toekomst om het nog beter te zeggen.

Ga voor die leuke baan!