Werken bij McDonald's

Het Sollicitatie Menu

Jobs Eindhoven Airport

Samen is leuker dan alleen. Dat geldt zeker voor een bijbaan bij McDonald’s. Bij de meeste bedrijven heb je collega’s, maar bij McDonald’s maak je nieuwe vrienden.

Ga voor die leuke baan!

Hey, jou ken ik!

Grote kans trouwens dat je je collega’s al kent van school, sport of gewoon uit de buurt. Dat zorgt ervoor dat er een hechte teamsfeer ontstaat en veel van onze collega’s elkaar ook buiten werktijd opzoeken.

Werken in je favo restaurant?

Bij McDonald’s zijn we always open for good times. We willen onze gasten blij maken, en dat kan alleen als jij ook blij bent. We doen er dan ook veel aan om een goede sfeer in het restaurant te creëren. Zo organiseren onze restaurants regelmatig feesten, sportactiviteiten en andere crewuitjes. Lekker om te ontspannen en om je collega’s nog beter te leren kennen. Lees meer

.

Zoek jij jobs bij Eindhoven Airport?

Je bent op zoek naar een nieuwe baan in Eindhoven? Je bent student, maar wil naast je studie ook lekker verdienen? Dan nodigen we je uit om eens te komen kijken bij de student jobs in Eindhoven die we bij McDonald's Eindhoven Airport voor je beschikbaar hebben. We vinden het belangrijk dat onze klanten het naar hun zin hebben als ze bij ons komen eten, maar we zorgen er eigenlijk net zo graag voor dat de mensen die bij ons werken ook genieten. Vandaar ook dat wij je een goed salaris bieden, dat je bij ons zelf je tijden kunt bepalen en dat je heel gevarieerd werk gaat doen.

Werken bij McDonalds op Eindhoven Airport

Bij McDonalds bieden we je een gevarieerde baan. Een baan waar je nooit te lang hetzelfde hoeft te doen. Een baan waarbij je de tijd ook nog eens zelf in kunt delen. Of je bij ons nu fulltime of parttime aan de slag wilt, het is allemaal mogelijk. We verwachten dan wel van jou dat je jezelf helemaal inzet. Voor onze klanten, maar ook voor je collega's. Werken bij McDonald's is echt teamwerk, je gaat samen met de andere mensen bij ons restaurant aan de slag. We doen er dan ook alles aan om ervoor te zorgen dat jij en je crew een mooie tijd beleven bij ons restaurant.

Meer weten over onze Eindhoven Airport jobs?

Als je meer wil weten over werken bij McDonald's, of als je wil weten welke jobs op Eindhoven Airport we allemaal voor je klaar hebben staan, dan kun je hier altijd even contact over opnemen met ons. We staan klaar om samen met jou te bekijken welke baan het beste bij je past. Op onze website vind je meer informatie over werken bij McDonald's. Hier staat ook een aantal filmpjes die je duidelijk maken hoe het is om bij een van onze restaurants te werken.

Ga voor die leuke baan!