Werken bij McDonald's

Het Sollicitatie Menu

Horeca bijbaan Veldhoven

Samen is leuker dan alleen. Dat geldt zeker voor een bijbaan bij McDonald’s. Bij de meeste bedrijven heb je collega’s, maar bij McDonald’s maak je nieuwe vrienden.

Ga voor die leuke baan!

Hey, jou ken ik!

Grote kans trouwens dat je je collega’s al kent van school, sport of gewoon uit de buurt. Dat zorgt ervoor dat er een hechte teamsfeer ontstaat en veel van onze collega’s elkaar ook buiten werktijd opzoeken.

Werken in je favo restaurant?

Bij McDonald’s zijn we always open for good times. We willen onze gasten blij maken, en dat kan alleen als jij ook blij bent. We doen er dan ook veel aan om een goede sfeer in het restaurant te creëren. Zo organiseren onze restaurants regelmatig feesten, sportactiviteiten en andere crewuitjes. Lekker om te ontspannen en om je collega’s nog beter te leren kennen. Lees meer

.

Een horeca bijbaan in Veldhoven

Als een baan in de horeca in Veldhoven jou aanspreekt, ben je welkom bij McDonald’s. Waar is het leuker dan bij ons? Natuurlijk kun je bij een snackbar gaan werken, maar dat is vaak eentonig. Bij ons is geen werkdag hetzelfde. Er is zelfs geen uur hetzelfde. Kijk maar eens op onze website welke gevarieerde werkzaamheden er zoal zijn. Als je zoekt naar een bijbaan in de horeca in Veldhoven, is het wel belangrijk dat je goed met mensen om kunt gaan. Mensen die bij ons menu’s bestellen verwachten een vriendelijke medewerker. Ben jij sociaal en klantgericht en wil je werken in de horeca? Solliciteer dan zeker bij ons.

Gevarieerde bijbaan horeca Veldhoven

We lichten alvast een tipje van de sluier. Misschien ken je andere mensen die in de horeca een bijbaan in Veldhoven hebben. Wellicht werken er zelfs bekenden van jou al langer bij McDonald’s. Zij kunnen je dan vertellen over hun ervaringen. Misschien vind jij het leuk om te bakken. Dat kan bij ons in de keuken. Het kan ook dat je enorm geniet van kleine kinderen. Die ontmoet je bij ons meer dan genoeg. Elke dag is er bij ons van alles te doen. De leukste bijbaan Veldhoven in de horeca vind je bij ons.

Solliciteren voor bijbaan Veldhoven in de horeca

Wil jij ook werken in de horeca? Kies je voor een bijbaan in Veldhoven en omstreken? Solliciteer dan nu meteen bij McDonald’s. Je gaat naar de site en daar vul je je eigen postcode in. Je ziet dan gelijk de dichtstbijzijnde vacatures. Lijkt dit je wat, dan kun je meteen solliciteren. Alles spreekt heel erg voor zich. Er worden een aantal gegevens gevraagd en als je dan op verder klikt, dan kun je na een paar stappen de sollicitatie versturen. Voordat je het weet, heb jij ook een leuke bijbaan in Veldhoven in de horeca.

Ga voor die leuke baan!