Werken bij McDonald's

Het Sollicitatie Menu

Goed verdienende bijbaan Eindhoven

Samen is leuker dan alleen. Dat geldt zeker voor een bijbaan bij McDonald’s. Bij de meeste bedrijven heb je collega’s, maar bij McDonald’s maak je nieuwe vrienden.

Ga voor die leuke baan!

Hey, jou ken ik!

Grote kans trouwens dat je je collega’s al kent van school, sport of gewoon uit de buurt. Dat zorgt ervoor dat er een hechte teamsfeer ontstaat en veel van onze collega’s elkaar ook buiten werktijd opzoeken.

Werken in je favo restaurant?

Bij McDonald’s zijn we always open for good times. We willen onze gasten blij maken, en dat kan alleen als jij ook blij bent. We doen er dan ook veel aan om een goede sfeer in het restaurant te creëren. Zo organiseren onze restaurants regelmatig feesten, sportactiviteiten en andere crewuitjes. Lekker om te ontspannen en om je collega’s nog beter te leren kennen. Lees meer

.

Een goed verdienende bijbaan Eindhoven

Natuurlijk wil je werken. Bijna al je klasgenoten hebben misschien wel een bijbaan. Vol trots vertellen ze hoeveel uur per week ze werken en vooral wat ze verdienen. En ze laten de nieuwe iPhone zien die ze kochten van hun salaris. Wellicht word je op deze manier jaloers en zoek je ook naar een bijbaan in Eindhoven die goed verdienend is. Want het is prima om je tijd werkend door te brengen, maar dan moet daar uiteraard wel iets tegen overstaan. Voor een mager loontje ga je niet werken. Je hebt groot gelijk. Bij McDonald’s vinden we het net zo eerlijk om ons personeel goed te betalen. Kijk maar eens op de site wat je bij ons kunt verdienen.

McDonald’s is de bijbaan die goed verdienend is in Eindhoven en omgeving

Wij vragen het een en ander van ons personeel. Zo is het verplicht om minstens 4 uur per week te werken. Anders kom je bij ons helaas niet binnen. Ook verwachten we van je dat je sociaal bent en dat je jezelf vriendelijk opstelt naar de gasten toe. Daarnaast is het ook belangrijk dat je flexibel bent. Tenslotte zoeken wij altijd naar echte teamplayers. Als wij dit allemaal van je vragen, mag jij natuurlijk ook wat van ons verwachten. Wij bieden je een goed verdienende bijbaan Eindhoven. Dat vinden we niet meer dan eerlijk. Voor wat hoort wat.

Solliciteer gelijk op deze bijbaan in Eindhoven die goed verdienend is

Kun je niet wachten op het moment dat het eerste salaris op je rekening wordt gestort? Solliciteer dan vandaag nog op een van de vacatures van McDonald’s in Eindhoven. Goed verdienend zijn onze banen altijd. Ook als het gaat om een bijbaan en je combineert het werken met school of een gezin, levert het een leuk bedrag op. Onze bijbaan goed verdienend Eindhoven lijkt jou wel wat? Dan zien we je sollicitatie graag tegemoet. Op de site zie je vanzelf hoe het werkt. Denk je er ook aan om een motivatie van je sollicitatie aan te geven? We weten graag waarom mensen deze baan graag willen hebben. Natuurlijk omdat deze goed verdienend is, maar misschien heb je nog een andere speciale reden om juist bij ons te solliciteren. We horen het graag. Kijk op de site naar deze goed verdienende bijbaan in Eindhoven.

Ga voor die leuke baan!