Werken bij McDonald's

Het Sollicitatie Menu

Goed betaalde bijbaan Veldhoven

Samen is leuker dan alleen. Dat geldt zeker voor een bijbaan bij McDonald’s. Bij de meeste bedrijven heb je collega’s, maar bij McDonald’s maak je nieuwe vrienden.

Ga voor die leuke baan!

Hey, jou ken ik!

Grote kans trouwens dat je je collega’s al kent van school, sport of gewoon uit de buurt. Dat zorgt ervoor dat er een hechte teamsfeer ontstaat en veel van onze collega’s elkaar ook buiten werktijd opzoeken.

Werken in je favo restaurant?

Bij McDonald’s zijn we always open for good times. We willen onze gasten blij maken, en dat kan alleen als jij ook blij bent. We doen er dan ook veel aan om een goede sfeer in het restaurant te creëren. Zo organiseren onze restaurants regelmatig feesten, sportactiviteiten en andere crewuitjes. Lekker om te ontspannen en om je collega’s nog beter te leren kennen. Lees meer

.

Zoek je naar goed betaalde bijbaan Veldhoven?

Je hebt groot gelijk als je zoekt naar een goed betaalde bijbaan in Veldhoven. Waarom zou je kiezen voor een bijbaantje met een slecht salaris? Als je toch gaat werken, kan het beter maar direct echt iets opleveren. Het ligt aan je leeftijd wat je exact verdient. Wil je dit nu direct weten, kijk dan even op de website. Je vult daar je leeftijd in en je ziet meteen wat je salaris is. Deze bijbaan wordt goed betaald in Veldhoven. Dat staat in ieder geval vast. En hoe meer je werkt, hoe meer het je uiteraard oplevert.

De beste bijbaan goed betaald Veldhoven

Naast een eerlijk salaris profiteer je ook nog van andere extraatjes als je werkt bij McDonald’s. Je krijgt 8% vakantiegeld en vanaf een leeftijd van 18 jaar mag je deelnemen aan onze collectieve verzekering. Zoek je een goed betaalde bijbaan en ben je 21 jaar of ouder, dan bouw je meteen pensioen op. Iedereen die bij ons werkt, ongeacht je leeftijd, spaart tijdens iedere werkdag voor extra vrije dagen. Die kun je vast wel gebruiken.

Zoek je naar bijbaan Veldhoven die goed betaald wordt?

Heb jij echt geen zin om voor het minimumloon te werken? Ga dan aan de slag bij McDonald’s. Dan krijg je zeker te weten een eerlijk salaris. Natuurlijk vind je het belangrijk dat je bijbaan Veldhoven goed betaald wordt, maar je wilt ongetwijfeld meer als het gaat om je werkplek. Bij McDonald’s hoef je niet bang te zijn voor eentonig werk. Geen enkel uur is bij ons hetzelfde. Het ene moment ben je in gesprek met een klant en een kwartiertje later sta je in de keuken lekkere burgers te bakken. Of wat denk je van ijsjes klaarmaken voor mensen die daar vol ongeduld op staan te wachten? Een dankbare glimlach is dan jouw beloning. Van deze goed betaalde bijbaan in Veldhoven ga je geen spijt krijgen. Solliciteer direct. Dit gaat snel en eenvoudig via de website.

Ga voor die leuke baan!