Werken bij McDonald's

Het Sollicitatie Menu

Full time in Eindhoven

Samen is leuker dan alleen. Dat geldt zeker voor een bijbaan bij McDonald’s. Bij de meeste bedrijven heb je collega’s, maar bij McDonald’s maak je nieuwe vrienden.

Ga voor die leuke baan!

Hey, jou ken ik!

Grote kans trouwens dat je je collega’s al kent van school, sport of gewoon uit de buurt. Dat zorgt ervoor dat er een hechte teamsfeer ontstaat en veel van onze collega’s elkaar ook buiten werktijd opzoeken.

Werken in je favo restaurant?

Bij McDonald’s zijn we always open for good times. We willen onze gasten blij maken, en dat kan alleen als jij ook blij bent. We doen er dan ook veel aan om een goede sfeer in het restaurant te creëren. Zo organiseren onze restaurants regelmatig feesten, sportactiviteiten en andere crewuitjes. Lekker om te ontspannen en om je collega’s nog beter te leren kennen. Lees meer

.

In Eindhoven full time werken bij McDonald's

Ben jij op zoek naar een uitdagende baan in een leuk team? Een baan bij een restaurant waar goed voor je wordt gezorgd en waar je alle mogelijkheden krijgt? Dan raden wij je aan om eens te komen kijken bij de banen die we bij McDonald's op Eindhoven Airport voor je klaar hebben staan. Wil jij full time in Eindhoven werken bij ons? We gaan dan graag eens met je om tafel om te bekijken wat er op dat gebied bij ons allemaal mogelijk is. We zoeken altijd enthousiaste mensen die zich helemaal in willen zetten voor onze klanten.

Full time in Eindhoven werken

Werken bij McDonald's is iets wat veel mensen aanspreekt. Dat is ook niet verwonderlijk, want als je bij ons komt werken krijg je een groot aantal voordelen aangeboden. We hebben het dan niet alleen maar over het goede loon dat je bij ons betaald krijgt. Je kunt er bij ons ook op rekenen dat je een baan krijgt met variatie. Je zult nooit de hele dag hetzelfde doen. Daarbij kun je zelf je tijden invullen en zit je niet vast aan elke week dezelfde tijden. Hebben we je al verteld dat je bij ons altijd in een leuk team werkt? We organiseren ook vaak leuke dingen om ervoor te zorgen dat jij en je team elkaar nog beter leren kennen.

In Eindhoven full time aan de slag

Full time in Eindhoven werken doe je bij McDonald's. We raden je aan om eens bij ons te komen kijken om te zien wat er bij McDonald's allemaal mogelijk is. Schrijf je in via onze website om je interesse kenbaar te maken. We gaan dan graag een keer met je zitten. We komen dan te weten hoe jij een beetje in elkaar zit, jij leert meer weten over ons restaurant en hoe het is om bij ons te werken. Als er een klik is, dan ga je bij ons aan de slag. Lekker verdienen bij een leuk bedrijf, waar je met een gezellig team mag werken.

Ga voor die leuke baan!