Werken bij McDonald's

Het Sollicitatie Menu

Flexibele bijbaan Eindhoven

Samen is leuker dan alleen. Dat geldt zeker voor een bijbaan bij McDonald’s. Bij de meeste bedrijven heb je collega’s, maar bij McDonald’s maak je nieuwe vrienden.

Ga voor die leuke baan!

Hey, jou ken ik!

Grote kans trouwens dat je je collega’s al kent van school, sport of gewoon uit de buurt. Dat zorgt ervoor dat er een hechte teamsfeer ontstaat en veel van onze collega’s elkaar ook buiten werktijd opzoeken.

Werken in je favo restaurant?

Bij McDonald’s zijn we always open for good times. We willen onze gasten blij maken, en dat kan alleen als jij ook blij bent. We doen er dan ook veel aan om een goede sfeer in het restaurant te creëren. Zo organiseren onze restaurants regelmatig feesten, sportactiviteiten en andere crewuitjes. Lekker om te ontspannen en om je collega’s nog beter te leren kennen. Lees meer

.

Een hele flexibele bijbaan Eindhoven

Houd jij wel van flexibiliteit? Hoeft niet iedere week hetzelfde te verlopen? Toch heb je misschien wel zin in een bijbaan. Als je bang bent dat je dan vast zit aan een bepaald stramien, kijk dan zeker eens op onze website Bij McDonald’s vind je een enorm flexibele bijbaan. Je mag zelf bepalen op welke dagen je werkt. Dat niet alleen, want het is ook aan jou of je dan de ochtend, de middag of de avond werkt. Zo kun je je flexibele bijbaan in Eindhoven gemakkelijk combineren met andere activiteiten.

Handige flexibele bijbaan in Eindhoven

Het is tenslotte wel net zo prettig als je naast je bijbaan ook nog tijd over houdt voor andere bezigheden. De ene keer ben je drukker voor school dan de andere keer. En misschien moet je altijd op donderdag trainen voor voetbal. Dit geef je dan gewoon aan en we plannen je in op de tijden die jou het beste uitkomen. Misschien wil je de flexibele bijbaan Eindhoven combineren met het zorgen voor je gezin. Dan komen ook niet alle werktijden jou goed uit. Dat begrijpen wij helemaal. Als je minstens 4 uur in de week kunt werken, ben je van harte welkom bij McDonald’s. Je kunt dan zelf je beschikbaarheid opgeven. Zo’n flexibele bijbaan vind je toch verder nergens in Eindhoven?

Solliciteer voor deze flexibele bijbaan in Eindhoven

Als dit is wat jij wilt, solliciteer dan nu gelijk. Je vindt op de website precies de informatie die je hiervoor nodig hebt. Met de flexibele bijbaan die wij je bieden in Eindhoven hoeft je gezin er niet onder te lijden dat je werkt. Ook is het absoluut niet nodig om te stoppen met je favoriete sport of hobby. Tijdens een baan bij McDonald’s gaat de rest van je leven ook gewoon door.

Ga voor die leuke baan!