Als Crewlid verdien je...

LEEFTIJD
ALL-IN LOON
15 jaar
€ 6,50
16 jaar
€ 8,00
17 jaar
€ 9,50
18 jaar
€ 11,00
19 jaar
€ 12,50
20 jaar
€ 14,00
21 jaar
€ 16,50

Wat is all-in uurloon?

All-in uurloon is inclusief 8% vakantiegeld en opbouw snipperuren.

 

Het all-in loon is dus het loon dat jij “totaal gaat verdienen” (bruto) per uur.

Wij bieden jou...

… doorgroei mogelijkheden

… flexibele werktijden

… een goed salaris

… Always Good Times

Crew over crew

Als crew word ik er blij van om onze gasten een geluksmomentje te bieden. Sharmila
Binnen ons team is het altijd gezellig en staat iedereen voor elkaar klaar! Denise
Door de ruime openingstijden kan ik mijn baan combineren met school en hobby’s. Leroy

Fulltime vacatures Eindhoven

Ben jij op zoek naar een uitdagende baan in een leuk team? Een baan bij een restaurant waar goed voor je wordt gezorgd en waar je alle mogelijkheden krijgt? Dan raden wij je aan om eens te komen kijken bij de banen, vacatures eindhoven fulltime, die we bij McDonald’s op Eindhoven Airport voor je klaar hebben staan. Wil jij full time in Eindhoven werken bij ons? Bekijk onze vacatures in eindhoven. We gaan dan graag eens met je om tafel om te bekijken wat er op dat gebied bij ons allemaal mogelijk is. We zoeken altijd enthousiaste mensen die wij helemaal in kunnen zetten voor eindhoven vacatures.

 

Vacatures Eindhoven Fulltime

De vacatures in eindhoven en werken bij McDonald’s is iets wat veel mensen aanspreekt. Dat is ook niet verwonderlijk, want als je bij ons komt werken krijg je een groot aantal voordelen aangeboden. De vacatures in eindhoven hebben het dan niet alleen maar over het goede loon dat je bij ons betaald krijgt. Je kunt er bij ons ook op rekenen dat je een baan krijgt met variatie. Je zult nooit de hele dag hetzelfde doen. Daarbij kun je zelf je tijden invullen en zit je niet vast aan elke week dezelfde tijden. Hebben we je al verteld dat je bij ons altijd in een leuk team werkt? We organiseren ook vaak leuke dingen om ervoor te zorgen dat jij en je team elkaar nog beter leren kennen. Bekijk dus onze eindhoven vacatures!

 

Full time in Eindhoven werken doe je bij McDonald’s, ook als studenten bijbaan eindhoven. We raden je aan om eens bij onze vacatures in eindhoven te komen kijken om te zien wat er bij McDonald’s allemaal mogelijk is. Schrijf je in via onze website om je interesse in vacatures in eindhoven kenbaar te maken. We gaan dan graag een keer met je zitten. We komen dan te weten hoe jij een beetje in elkaar zit, jij leert meer weten over ons restaurant en hoe het is om bij ons te werken. Als er een klik is, dan ga je bij ons aan de slag, want we hebben ook avondwerk eindhoven. Lekker verdienen bij een leuk bedrijf, waar je met een gezellig team mag werken.

[/expander_maker]

 

Veelgestelde vragen

We staan klaar om jou meer te vertellen over die leuke baan in Eindhoven. We hebben namelijk altijd plek voor mensen die een baan zoeken en zich daar helemaal voor in willen zetten. Onze bijbaan in Eindhoven is helemaal gericht op studenten die in de avonduren, of na school, aan de slag willen gaan. Aangezien onze baan daarbij ook nog eens heel goed betaald is, kun je er op rekenen dat je die mooie nieuwe gadget waar jij je oog op had laten vallen snel kunt gaan kopen! Lekker uitgaan wordt ook een stuk makkelijker met het salaris dat je bij ons binnenkrijgt.

We hebben bij McDonald’s verschillende functies waar je op kunt solliciteren. Gevarieerd en leuk is het werken bij ons in ieder geval. Als je enorm geniet van het bakken van burgers in onze keuken, dan kom je zeker aan je trekken. Vind jij het mooi als je de gasten met een voldaan en blij gezicht ziet vertrekken na hun bezoek aan ons restaurant? Daar kun je zelf een rol in spelen als je kiest voor een leuke bijbaan in Eindhoven bij McDonald’s. Houd je wel van plezier met collega’s? Dat vind je vast en zeker bij ons. We zorgen er in ons team altijd voor dat de sfeer oké is. Tijdens de sollicitatierondes kijken we of de sollicitanten echte teamplayers zijn en in ons team passen. Zo houden we de werksfeer met elkaar prettig. Leuk voor ons en zeker ook net zo fijn voor de gasten.

Ken je dat gevoel wanneer je bestelling bij McDonald’s Eindhoven klaar is? Dát heerlijke gevoel kan jij andere mensen geven, als Horecamedewerker. Jij bezorgt de gasten Good Times. Dit doe je door die overheerlijke Franse Frietjes of sappige Big Tasty te bereiden waar onze gasten elke keer weer voor terug komen. Ook ontwikkel je skills for life, zoals samenwerken en verantwoordelijkheid nemen.

Naast het bereiden van producten in de keuken biedt je ook service richting onze kassa of verricht je kassawerkzaamheden in tijdens je baan bij McDonald’s Eindhoven. Je neemt bij McDonald’s Eindhoven Airport en McDonald’s Noord Brabantlaan bestelling op bij de McDrive. Of je serveert de bestelling uit. Schoonmaakwerkzaamheden horen ook bij deze baan, uiteindelijk wil je dat onze gasten altijd met een lach binnenkomen en vertrekken.

Kun je niet wachten op het moment dat het eerste salaris op je rekening wordt gestort? Solliciteer dan vandaag nog op een van de vacatures van McDonald’s in Eindhoven. Goed verdienend zijn onze banen altijd. Ook als het gaat om een bijbaan en je combineert het werken met school of een gezin, levert het een leuk bedrag op. Onze bijbaan goed verdienend Eindhoven lijkt jou wel wat? Dan zien we je sollicitatie graag tegemoet. Op de site zie je vanzelf hoe het werkt. Denk je er ook aan om een motivatie van je sollicitatie aan te geven? We weten graag waarom mensen deze baan graag willen hebben. Natuurlijk omdat deze goed verdienend is, maar misschien heb je nog een andere speciale reden om juist bij ons te solliciteren. We horen het graag. Kijk op de site naar deze goed verdienende bijbaan in Eindhoven.