Als Crewlid verdien je...

Leeftijd
Uurloon (all-in)
15 jaar
€ 4,77
16 jaar
€ 5,97
17 jaar
€ 7,17
18 jaar
€ 8,36
19 jaar
€ 9,56
20 jaar
€ 10,75
21 jaar
€ 13,14

Wat is all-in uurloon?

All-in uurloon is inclusief 8% vakantiegeld en opbouw snipperuren.

 

Het all-in loon is dus het loon dat jij “totaal gaat verdienen” (bruto) per uur.

Wij bieden jou...

… doorgroei mogelijkheden

… flexibele werktijden

… een goed salaris

… Always Good Times

Crew over crew

Als crew word ik er blij van om onze gasten een geluksmomentje te bieden. Sharmila
Binnen ons team is het altijd gezellig en staat iedereen voor elkaar klaar! Denise
Door de ruime openingstijden kan ik mijn baan combineren met school en hobby’s. Leroy

Bijbaan zaterdag Veldhoven

Als je voor de zaterdag een bijbaan in Veldhoven zoekt, kijk dan op de website van McDonald’s. Een leukere job vind je nergens. Misschien kom je zelf ook altijd graag in ons restaurant. Bij ons kun je voor een klein bedrag een lekker menu bestellen. Je hebt zelf ook vast en zeker je eigen favoriet. Misschien is het een van onze milkshakes of juist een burger met een salade. Hoe dan ook, zou het niet fantastisch zijn om zelf in de keuken van ons restaurant te staan? Als je een bijbaan voor de zaterdag zoekt, dan ben je welkom bij ons.

 

Dat lukt je lang niet overal, een bijbaan in Veldhoven op zaterdag. Heel vaak ben je ook verplicht om op doordeweekse avonden of op de zondag te werken. In de vakanties wordt er ook meestal op je gerekend. Bij McDonald’s geef je zelf aan wanneer je wilt werken. Dus zoek jij een bijbaan voor de zaterdag in Veldhoven, solliciteer dan gerust. Wij hebben zeker ook op zaterdag veel mensen nodig. Iedereen is dan lekker vrij en dat is een uitstekende aanleiding om eens bij McDonald’s te gaan eten. We vragen alleen van je dat je minstens 4 uur per week beschikbaar bent. Maar dat moet vast wel lukken als het om een hele zaterdag gaat. De andere eisen die wij aan onze sollicitanten stellen lees je verder op onze website.

 

Je zult vast blij zijn als je merkt dat het lukt om een bijbaan voor de zaterdag in Veldhoven te vinden. Misschien zocht je al een langere tijd. Heb je op de site gezien hoe enthousiast ons personeel is over hun werk? Afwisseling is bij ons gegarandeerd. Ook niet onbelangrijk is jouw salaris. Bij ons word je goed betaald. Wil je precies weten wat een zaterdag werken jou gaat opleveren? Kijk dan op de site. Vul je leeftijd in en het aantal uren dat je wilt werken en je weet meteen wat jij gaat verdienen.

Lees meer

 

Veelgestelde vragen

We staan klaar om jou meer te vertellen over die leuke baan in Eindhoven. We hebben namelijk altijd plek voor mensen die een baan zoeken en zich daar helemaal voor in willen zetten. Onze bijbaan in Eindhoven is helemaal gericht op studenten die in de avonduren, of na school, aan de slag willen gaan. Aangezien onze baan daarbij ook nog eens heel goed betaald is, kun je er op rekenen dat je die mooie nieuwe gadget waar jij je oog op had laten vallen snel kunt gaan kopen! Lekker uitgaan wordt ook een stuk makkelijker met het salaris dat je bij ons binnenkrijgt.

We hebben bij McDonald’s verschillende functies waar je op kunt solliciteren. Gevarieerd en leuk is het werken bij ons in ieder geval. Als je enorm geniet van het bakken van burgers in onze keuken, dan kom je zeker aan je trekken. Vind jij het mooi als je de gasten met een voldaan en blij gezicht ziet vertrekken na hun bezoek aan ons restaurant? Daar kun je zelf een rol in spelen als je kiest voor een leuke bijbaan in Eindhoven bij McDonald’s. Houd je wel van plezier met collega’s? Dat vind je vast en zeker bij ons. We zorgen er in ons team altijd voor dat de sfeer oké is. Tijdens de sollicitatierondes kijken we of de sollicitanten echte teamplayers zijn en in ons team passen. Zo houden we de werksfeer met elkaar prettig. Leuk voor ons en zeker ook net zo fijn voor de gasten.

Ken je dat gevoel wanneer je bestelling bij McDonald’s Eindhoven klaar is? Dát heerlijke gevoel kan jij andere mensen geven, als Horecamedewerker. Jij bezorgt de gasten Good Times. Dit doe je door die overheerlijke Franse Frietjes of sappige Big Tasty te bereiden waar onze gasten elke keer weer voor terug komen. Ook ontwikkel je skills for life, zoals samenwerken en verantwoordelijkheid nemen.

Naast het bereiden van producten in de keuken biedt je ook service richting onze kassa of verricht je kassawerkzaamheden in tijdens je baan bij McDonald’s Eindhoven. Je neemt bij McDonald’s Eindhoven Airport en McDonald’s Noord Brabantlaan bestelling op bij de McDrive. Of je serveert de bestelling uit. Schoonmaakwerkzaamheden horen ook bij deze baan, uiteindelijk wil je dat onze gasten altijd met een lach binnenkomen en vertrekken.

Kun je niet wachten op het moment dat het eerste salaris op je rekening wordt gestort? Solliciteer dan vandaag nog op een van de vacatures van McDonald’s in Eindhoven. Goed verdienend zijn onze banen altijd. Ook als het gaat om een bijbaan en je combineert het werken met school of een gezin, levert het een leuk bedrag op. Onze bijbaan goed verdienend Eindhoven lijkt jou wel wat? Dan zien we je sollicitatie graag tegemoet. Op de site zie je vanzelf hoe het werkt. Denk je er ook aan om een motivatie van je sollicitatie aan te geven? We weten graag waarom mensen deze baan graag willen hebben. Natuurlijk omdat deze goed verdienend is, maar misschien heb je nog een andere speciale reden om juist bij ons te solliciteren. We horen het graag. Kijk op de site naar deze goed verdienende bijbaan in Eindhoven.