Werken bij McDonald's

Het Sollicitatie Menu

Bijbaan zaterdag Veldhoven

Samen is leuker dan alleen. Dat geldt zeker voor een bijbaan bij McDonald’s. Bij de meeste bedrijven heb je collega’s, maar bij McDonald’s maak je nieuwe vrienden.

Ga voor die leuke baan!

Hey, jou ken ik!

Grote kans trouwens dat je je collega’s al kent van school, sport of gewoon uit de buurt. Dat zorgt ervoor dat er een hechte teamsfeer ontstaat en veel van onze collega’s elkaar ook buiten werktijd opzoeken.

Werken in je favo restaurant?

Bij McDonald’s zijn we always open for good times. We willen onze gasten blij maken, en dat kan alleen als jij ook blij bent. We doen er dan ook veel aan om een goede sfeer in het restaurant te creëren. Zo organiseren onze restaurants regelmatig feesten, sportactiviteiten en andere crewuitjes. Lekker om te ontspannen en om je collega’s nog beter te leren kennen. Lees meer

.

Je zoekt naar bijbaan zaterdag Veldhoven? Solliciteer bij McDonald’s

Als je voor de zaterdag een bijbaan in Veldhoven zoekt, kijk dan op de website van McDonald’s. Een leukere job vind je nergens. Misschien kom je zelf ook altijd graag in ons restaurant. Bij ons kun je voor een klein bedrag een lekker menu bestellen. Je hebt zelf ook vast en zeker je eigen favoriet. Misschien is het een van onze milkshakes of juist een burger met een salade. Hoe dan ook, zou het niet fantastisch zijn om zelf in de keuken van ons restaurant te staan? Als je een bijbaan voor de zaterdag zoekt, dan ben je welkom bij ons.

Wil je alleen voor op zaterdag bijbaan Veldhoven?

Dat lukt je lang niet overal, een bijbaan in Veldhoven op zaterdag. Heel vaak ben je ook verplicht om op doordeweekse avonden of op de zondag te werken. In de vakanties wordt er ook meestal op je gerekend. Bij McDonald’s geef je zelf aan wanneer je wilt werken. Dus zoek jij een bijbaan voor de zaterdag in Veldhoven, solliciteer dan gerust. Wij hebben zeker ook op zaterdag veel mensen nodig. Iedereen is dan lekker vrij en dat is een uitstekende aanleiding om eens bij McDonald’s te gaan eten. We vragen alleen van je dat je minstens 4 uur per week beschikbaar bent. Maar dat moet vast wel lukken als het om een hele zaterdag gaat. De andere eisen die wij aan onze sollicitanten stellen lees je verder op onze website.

Goed salaris verdienen met bijbaan Veldhoven zaterdag

Je zult vast blij zijn als je merkt dat het lukt om een bijbaan voor de zaterdag in Veldhoven te vinden. Misschien zocht je al een langere tijd. Heb je op de site gezien hoe enthousiast ons personeel is over hun werk? Afwisseling is bij ons gegarandeerd. Ook niet onbelangrijk is jouw salaris. Bij ons word je goed betaald. Wil je precies weten wat een zaterdag werken jou gaat opleveren? Kijk dan op de site. Vul je leeftijd in en het aantal uren dat je wilt werken en je weet meteen wat jij gaat verdienen.

Ga voor die leuke baan!