Werken bij McDonald's

Het Sollicitatie Menu

Bijbaan Veldhoven 20 jaar

Samen is leuker dan alleen. Dat geldt zeker voor een bijbaan bij McDonald’s. Bij de meeste bedrijven heb je collega’s, maar bij McDonald’s maak je nieuwe vrienden.

Ga voor die leuke baan!

Hey, jou ken ik!

Grote kans trouwens dat je je collega’s al kent van school, sport of gewoon uit de buurt. Dat zorgt ervoor dat er een hechte teamsfeer ontstaat en veel van onze collega’s elkaar ook buiten werktijd opzoeken.

Werken in je favo restaurant?

Bij McDonald’s zijn we always open for good times. We willen onze gasten blij maken, en dat kan alleen als jij ook blij bent. We doen er dan ook veel aan om een goede sfeer in het restaurant te creëren. Zo organiseren onze restaurants regelmatig feesten, sportactiviteiten en andere crewuitjes. Lekker om te ontspannen en om je collega’s nog beter te leren kennen. Lees meer

.

Bijbaan Veldhoven 20 jaar met leuke collega’s

Als je bij McDonald’s gaat werken kom je veel leeftijdsgenoten tegen. Zeker in het weekend is het bij ons enorm gezellig. Met elkaar gaan we ervoor om onze gasten een onvergetelijke maaltijd te bezorgen. We organiseren ook kinderfeestjes. Ben jij expert in ballonnen opblazen? Wil je voor iemand van 20 jaar een bijbaan in Veldhoven regelen? Solliciteer bij ons bedrijf. Misschien ken je al iemand die bij ons werkt en ben je daarom geïnteresseerd. Kijk op onze site naar de actuele vacatures. Mensen van 20 jaar die een bijbaan zoeken kunnen we bijna altijd wel gebruiken.

Leuke bijbaan voor als je 20 jaar bent in Veldhoven

Misschien heb jij je rijbewijs al gehaald. Het kan ook zijn dat je juist om die reden nu je 20 bent een bijbaan in Veldhoven zoekt. Er kwam steeds niet van autorijlessen nemen omdat je geld tekort kwam. Een bijbaan als je 20 bent is dan een goede keus. Zeker als je meerdere uren in een week kunt werken, heb je de autorijlessen zo bij elkaar verdiend. Heb je het diploma al in zak, maar wil je een eigen auto? Ook dan is werken bij McDonald’s ideaal om snel te kunnen sparen. Als 20-jarige krijg je een heel goed salaris. Ook is het mogelijk om mee te doen met onze collectieve verzekering. Voor het precieze salaris kun je het beste even op onze website kijken.

Je bent 20 jaar en zoekt bijbaan in Veldhoven?

Je wilt het liefst een flexibele bijbaan in Veldhoven en bent 20 jaar? Heb je een duidelijke voorkeur als het gaat om de werktijden? Wil je bijvoorbeeld het liefst op donderdagochtend werken? Of lijkt juist de zaterdagavond of de maandagmiddag jou ideaal? Het voordeel van McDonald’s is dat de meeste restaurants 24/7 geopend zijn. Zo heb jij veel keus als het gaat om de werktijden. Een flexibeler baan zul je niet snel vinden als je een bijbaan zoekt. Dit is een ideale bijbaan als je 20 jaar bent en in Veldhoven leuk werk zoekt. Kijk op de site voor meer informatie. Je zult zien dat je dan ook gewoon gelijk kunt solliciteren.

Ga voor die leuke baan!