Werken bij McDonald's

Het Sollicitatie Menu

Bijbaan Veldhoven 19 jaar

Samen is leuker dan alleen. Dat geldt zeker voor een bijbaan bij McDonald’s. Bij de meeste bedrijven heb je collega’s, maar bij McDonald’s maak je nieuwe vrienden.

Ga voor die leuke baan!

Hey, jou ken ik!

Grote kans trouwens dat je je collega’s al kent van school, sport of gewoon uit de buurt. Dat zorgt ervoor dat er een hechte teamsfeer ontstaat en veel van onze collega’s elkaar ook buiten werktijd opzoeken.

Werken in je favo restaurant?

Bij McDonald’s zijn we always open for good times. We willen onze gasten blij maken, en dat kan alleen als jij ook blij bent. We doen er dan ook veel aan om een goede sfeer in het restaurant te creëren. Zo organiseren onze restaurants regelmatig feesten, sportactiviteiten en andere crewuitjes. Lekker om te ontspannen en om je collega’s nog beter te leren kennen. Lees meer

.

Verdien macmoneys bij je bijbaan Veldhoven 19 jaar

Fantastisch die macmoneys. Op de website zie je wat je toekomstige collega’s hier zoal van hebben gekocht. Jij zoekt naar een bijbaan 19 jaar Veldhoven? Heb je interesse in een leuke baan bij McDonald’s? Als je ook het liefst om de paar maanden nieuwe schoenen of een leuke tas koopt, is het salaris wat je daar verdient vast en zeker welkom. Werken bij ons bedrijf betekent samenwerken met leuke collega’s. Wij vinden een collegiale en gezellige sfeer erg belangrijk. We nodigen daarom alleen sollicitanten uit die sociaal zijn ingesteld. Zie jij het wel zitten bij ons? Ben je 19 jaar en zoek je bijbaan in Veldhoven en omstreken? Solliciteer dan nu direct.

Gevarieerde bijbaan 19 jaar Veldhoven

Er zijn verschillende functies mogelijk als je solliciteert bij McDonald’s. Ons bedrijf kan veel talenten gebruiken. Elke week moeten er roosters gemaakt worden. Misschien ben jij daar een kei in. Ga je liever hamburgers bakken of kinderfeestjes organiseren? Vind je het leuk om gasten te bedienen? Er is van alles mogelijk. We zeggen altijd dat je bij McDonald’s je nooit verveelt. Geen een uur is bij ons hetzelfde. Het lijkt jou de leukste bijbaan in Veldhoven voor 19 jaar? Laat dan snel van je horen.

Je bent 19 jaar? Een bijbaan Veldhoven nodig?

Als je 19 jaar bent en een bijbaan in Veldhoven zoekt, heb je misschien al werkervaring. Dat is alleen maar prettig als je bij ons komt werken. Wellicht beviel het je bij je andere bijbaan niet meer of je wilt gewoon een keer iets anders. Wij hebben zeker bijbanen voor 19-jarigen in Veldhoven. Het grote voordeel van werken bij McDonald’s is dat je zelf bepaalt wanneer je werkt. We hebben collega’s die nooit op zaterdag werken omdat ze dan naar voetbal moeten. Geef dus gerust al tijdens het solliciteren aan wanneer jij het liefst werkt. Als je 19 jaar bent en een bijbaan in Veldhoven zoekt, dan ben je bij ons op de juiste plek. Solliciteer nu meteen. Des te eerder weet je of je bij ons kunt starten.

Ga voor die leuke baan!