Werken bij McDonald's

Het Sollicitatie Menu

Bijbaan Veldhoven 18 jaar

Samen is leuker dan alleen. Dat geldt zeker voor een bijbaan bij McDonald’s. Bij de meeste bedrijven heb je collega’s, maar bij McDonald’s maak je nieuwe vrienden.

Ga voor die leuke baan!

Hey, jou ken ik!

Grote kans trouwens dat je je collega’s al kent van school, sport of gewoon uit de buurt. Dat zorgt ervoor dat er een hechte teamsfeer ontstaat en veel van onze collega’s elkaar ook buiten werktijd opzoeken.

Werken in je favo restaurant?

Bij McDonald’s zijn we always open for good times. We willen onze gasten blij maken, en dat kan alleen als jij ook blij bent. We doen er dan ook veel aan om een goede sfeer in het restaurant te creëren. Zo organiseren onze restaurants regelmatig feesten, sportactiviteiten en andere crewuitjes. Lekker om te ontspannen en om je collega’s nog beter te leren kennen. Lees meer

.

Leuke bijbaan Veldhoven vanaf 18 jaar

Een hele afwisselende baan vind je bij McDonald’s. Je kunt hier ontzettend veel verschillende werkzaamheden verrichten. Heb je affiniteit met kinderen, dan kun je assisteren tijdens de organisatie van een kinderfeestje. Het is fantastisch om te zien hoe blij kleine kinderen zijn met een ballon. Als medewerker van McDonald’s kun je mensen echt blij maken. Zie de stralende lach op gezichten van jonge en oudere mensen als jij een fantastisch ijsje hebt klaargemaakt? De leukste bijbaan vanaf 18 jaar in Veldhoven en omstreken vind je nergens anders dan bij McDonald’s.

Een bijbaan 18 jaar Veldhoven met een leuk salaris

Als je al 18 jaar bent, dan kun je met een bijbaan in Veldhoven bij McDonald’s een leuk zakcentje gaan verdienen. Het hangt er natuurlijk vanaf hoeveel je wilt werken. Wil je exact weten wat je verdient als je 18 jaar bent en een bijbaan in Veldhoven bij McDonald’s wel ziet zitten? Kijk dan op de website. Je ziet daar gegevens over de salarissen. Vul je dan je eigen leeftijd van 18 jaar in, dan zie je precies wat je verdient per uur. Daarbovenop komt nog vakantiegeld. En vanaf een leeftijd van 18 jaar kun je ook deelnemen aan de collectieve verzekering. Dat kan best een leuke besparing opleveren.

Je bent 18 jaar en zoekt bijbaan Veldhoven?

Als je 18 jaar bent en een bijbaan in Veldhoven of omgeving zoekt, solliciteer dan vandaag nog bij McDonald’s. Het is wel de bedoeling dat je minstens 4 uur in de week beschikbaar bent om te werken. Maar dat zal vast geen problemen opleveren als je zoekt naar bijbaan Veldhoven 18 jaar. Op deze leeftijd mag je ook na een schooldag gewoon ’s avonds nog werken. Ben je jonger, dan wordt dat vaak ingewikkelder. Aarzel en wacht niet langer, maar surf direct naar onze website. Kijk bij de vacatures en kies de bijbaan voor 18 jarige waar jij je het lekkerst bij voelt. We zien je graag terug. We bieden je enthousiaste collega’s en goede arbeidsvoorwaarden.

Ga voor die leuke baan!