Werken bij McDonald's

Het Sollicitatie Menu

Bijbaan Veldhoven 16 jaar

Samen is leuker dan alleen. Dat geldt zeker voor een bijbaan bij McDonald’s. Bij de meeste bedrijven heb je collega’s, maar bij McDonald’s maak je nieuwe vrienden.

Ga voor die leuke baan!

Hey, jou ken ik!

Grote kans trouwens dat je je collega’s al kent van school, sport of gewoon uit de buurt. Dat zorgt ervoor dat er een hechte teamsfeer ontstaat en veel van onze collega’s elkaar ook buiten werktijd opzoeken.

Werken in je favo restaurant?

Bij McDonald’s zijn we always open for good times. We willen onze gasten blij maken, en dat kan alleen als jij ook blij bent. We doen er dan ook veel aan om een goede sfeer in het restaurant te creëren. Zo organiseren onze restaurants regelmatig feesten, sportactiviteiten en andere crewuitjes. Lekker om te ontspannen en om je collega’s nog beter te leren kennen. Lees meer

.

Een bijbaan in Veldhoven 16 jaar

Het is ideaal als je een bijbaan zoekt voor 16 jaar in Veldhoven. Je hebt nu echt de perfecte leeftijd om een bijbaan te zoeken. Ben je jonger dan 16, dan mag je nog niet achter de kassa staan. Ook mag je dan, wettelijk gezien, niet in de keuken werken. Nu je zoekt naar een bijbaan Velhoven 16 jaar, staat niets jou meer in de weg. Solliciteer bij McDonald’s en geniet van een zeer gevarieerde baan.

Goed salaris bij bijbaan 16 jaar Veldhoven

Hoe ouder je bent, hoe meer je verdient. Je hebt geluk dat je nu al 16 jaar bent. Dan verdien je toch alweer een stukje meer dan gasten die een jaartje jonger zijn. Wat is voor jou belangrijk bij de bijbaan Veldhoven 16 jaar? Natuurlijk een goed salaris. Daar ben je bij McDonald’s in ieder geval van verzekerd. Vind je leuke collega’s ook een pre bij je bijbaan in Veldhoven? Dat komt mooi uit, want wij zoeken echte teamplayers. Je bent 16 jaar? Een bijbaan Veldhoven vind je zeker bij ons restaurant.

Je bent 16 jaar en zoekt bijbaan Veldhoven

Wil je het liefst zo snel mogelijk beginnen met je bijbaan en ben je 16 jaar? Solliciteer dan meteen. Des te eerder kun je aan de slag en des te sneller staat je eerste salaris op je bankrekening. Wat houdt je tegen om de sollicitatie te versturen? 16 Jaar en een bijbaan in Veldhoven nodig? Check de website en je ziet direct alle actuele vacatures voor mensen van 16 jaar die een bijbaan zoeken. Je kunt dan ook meteen alle gegevens invullen en deze versturen. Wij nemen dan snel contact op met jou.

Ga voor die leuke baan!