Werken bij McDonald's

Het Sollicitatie Menu

Bijbaan Eindhoven 15 jaar

Samen is leuker dan alleen. Dat geldt zeker voor een bijbaan bij McDonald’s. Bij de meeste bedrijven heb je collega’s, maar bij McDonald’s maak je nieuwe vrienden.

Ga voor die leuke baan!

Hey, jou ken ik!

Grote kans trouwens dat je je collega’s al kent van school, sport of gewoon uit de buurt. Dat zorgt ervoor dat er een hechte teamsfeer ontstaat en veel van onze collega’s elkaar ook buiten werktijd opzoeken.

Werken in je favo restaurant?

Bij McDonald’s zijn we always open for good times. We willen onze gasten blij maken, en dat kan alleen als jij ook blij bent. We doen er dan ook veel aan om een goede sfeer in het restaurant te creëren. Zo organiseren onze restaurants regelmatig feesten, sportactiviteiten en andere crewuitjes. Lekker om te ontspannen en om je collega’s nog beter te leren kennen. Lees meer

.

Je zoekt een bijbaan in Eindhoven en bent 15 jaar?

Is het al lang een wens van je om te gaan werken bij McDonald’s? Je bent nu 15 jaar? Dan kun je zeker bij ons starten. We verwelkomen je graag in ons team. Vooral als jij ook een echte teamplayer bent, zijn we op zoek naar jou. Wat houdt het in als je 15 jaar bent en een bijbaan in Eindhoven krijgt bij McDonald’s? Je mag nog niet alles wat 16-jarigen doen, maar er is ook voor jou meer dan genoeg afwisseling op een werkdag.

Wat houdt bijbaan 15 jaar Eindhoven in?

Je mag, gezien de wettelijke regels, nog niet in de keuken staan als je 15 jaar bent. Ook is het nog niet mogelijk om achter onze kassa te werken. Toch is er bij een bijbaan voor 15-jarige in Eindhoven genoeg te doen. In een aantal restaurants mag je bijvoorbeeld al wel op het terras helpen. Of je werkt gezellig mee in de lobby. Zo doe je ondertussen al heel wat ervaring op. Solliciteer gerust bij ons voor een bijbaan als je 15 jaar oud bent. Heb je het naar je zin en bevalt het van beiden kanten goed, dan kunnen we de werkzaamheden direct uitbreiden als je 16 bent.

Doe ervaring op als je 15 jaar bent en bijbaan in Eindhoven zoekt

Je mag dus al werken bij je bijbaan in Eindhoven als je 15 jaar oud bent. Maar je doet ook enorm veel ervaring op. Ook als je 15 jaar bent verdien je bij ons al een leuk salaris. Zodra je 16 wordt, laten we je zien hoe het werken in de counter in elkaar steekt. Ook mag je dan aan de slag in de keuken. Zo wordt het werken bij McDonald’s elk jaar gevarieerder. Uiteraard stijgt jouw salaris ook mee als je een jaartje ouder bent. Je zoekt een bijbaan voor 15 jaar in Eindhoven? Kijk op onze website voor gedetailleerde informatie. Spreekt het je aan, solliciteer dan vandaag nog. Je bent bij ons in Eindhoven welkom als je 15 jaar bent.

Ga voor die leuke baan!